Straipsnis.eu

straipsniai, naujienos, nuomonės

Namai Verslas

Naujos statybos butai Vilniuje: kokį mikrorajoną pasirinkti?

minimalist photography of white and gray condominium
Photo by Luis Quintero on Pexels.com

Naujų butų pasiūla Vilniuje kasdien vis auga. Naujos statybos namai dygsta ne tik senuose mikrorajonuose, tačiau atsiranda ir nauji. Visgi, kaip tarp tokios gausios pasiūlos pasirinkti geriausią ir tinkamiausią mikrorajoną savo gyvenamajai vietai?

Paupys

Tai – naujausias ir jauniausias Vilniaus mikrorajonas, įsikūręs palei Vilnelės upę. Paupys – tai unikali senamiesčio vieta gyventi ir dirbti. Rajonas įkurtas strategiškai patogioje vietoje – iki miesto centro vos kelios minutės pėsčiomis, tačiau išvystytas ir puikus susisiekimas, viešojo transporto tinklas, tad lengvai pasieksite tiek laisvalaikio pramogas, tiek savo darbo vietą. Taip pat, jeigu mėgstate daug laiko praleisti gryname ore, šiame mikrorajone yra pritaikytų erdvių pasivaikščiojimui, padaryti specialūs dviračių takai, vaikų žaidimo aikštelės, tad nuobodu nebus nei suaugusiems, nei mažiesiems. Naujos statybos butai Vilniuje čia – vieni geriausių.

Pilaitė

Šis mikrorajonas tampa vis dažnesniu jaunų šeimų pasirinkimu. Nauji butai Vilniuje (A+ klasės modernūs būstai), kurie sužavi šeimas: žiemą tokiuose namuose šilta, o mokesčiai sąlyginai nedideli. Nors iš pirmo žvilgsnio, šis mikrorajonas atrodo atskirtas nuo likusios miesto dalies, čia išvystytas geras susisiekimas su kitais Vilniaus mikrorajonais, tad nesklandumų keliaujant tiek į darbą ar pramogas, tiek iš jų, kilti tikrai neturėtų. Be to, Pilaitėje yra daug parduotuvių ir prekybos centrų, o šeimoms šis mikrorajonas priimtinas dėl nemažo mokyklų ir darželių skaičiaus.

Naujamiestis

Tai vienas populiariausių Vilniaus mikrorajonų, kuriame sparčiai auga nekilnojamojo turto pasiūla: čia intensyviai vyksta statybos bei senų būstų atnaujinimo darbai, tad naujus namus sau atranda vis daugiau gyventojų. Ši miesto dalis priskiriama miesto centrui, taigi jei ieškote gyvenamosios vietos miesto širdyje, tam puikiai tiks šiame mikrorajone įrengti naujos statybos butai. Šį mikrorajoną kertą daug svarbių gatvių, taip pat yra nemažai viešojo transporto stotelių. Nors Naujamiestis laikomas vienu seniausiu mikrorajonu, jame bene geriausiai išvystyta infrastruktūra ir rajonas prisikelia naujam gyvenimui.

Pašilaičiai

Jeigu norite gyventi šiek tiek toliau nuo miesto šurmulio, jums puikiai tiks miegamasis Pašilaičių mikrorajonas. Čia taip pat auga naujos statybos būstų pasiūla, tad tikrai rasite iš ko pasirinkti savo naują gyvenamąją vietą. Šiame mikrorajone, kaip ir kituose, taip pat išvystytas labai geras susisiekimas su kitomis miesto dalis, yra mokyklų, darželių, ne viena sveikatos priežiūros įstaiga, prekybos centrų. Pašilaičiai puikiai tiks šeimoms, kurios nenori gyventi pačiame miesto centre, kuriame vyksta daug judėjimo.

LEAVE A RESPONSE

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *