Straipsnis.eu

straipsniai, naujienos, nuomonės

Transportas

„Continental“ padangos pripažintos geriausiomis

Įsigyjant padangas viena svarbiausių savybių yra jų saugumas ir patikimumas. Žieminės padangos turėtų būti saugios važiuojant per sniegą ar ledą, darant posūkius didesniu greičiu. Taip pat gerą kokybę lemia ir jų atsparumas dilimui.

„Auto Bild“ testo 1 vietos laimėtojas

„Continental“ padangos „WinterContact TS 870“ atlaikė visus išbandymus ir „Auto Bild“ žieminių padangų teste, organizuojamame Vokietijoje, buvo pripažintos pavyzdinėmis ir geriausiomis. Jos pasižymėjo dideliu atsparumu dilimui ir pelnė „Eco Champion“ nominaciją. Teste buvo vertinami 50 skirtingų gamintojų padangų komplektai, vėliau buvo atrinkta 16 geriausių. Testai buvo atliekami važiuojant ant sniego, šlapiame ir sausame kelyje, taip pat tirtas jų naudojimo efektyvumas. Tarp visų gamintojų, Continental padangos pasižymėjo puikiomis savybėmis įvairiausiose situacijose – stabdant ant sniego, važiuojant šlapia danga, atsparumu dilimui. Taigi testo nugalėtojais tapo:

1. „Continental WinterContact TS 870“

2. „Michelin Aplin 6“

3. „Kleber Krisalp HP3“

Buvo testuojamos ir kiti „Continental“ gaminiai. Jie taip pat pasižymėjimo labai geromis savybėmis ir pateko į 20 geriausių – tai „Barum“, „Semperit“, „Uniroyal“ padangos.

Vasarinės „Continental“ padangos

Vasarinės šio prekės ženklo padangos lengviesiems automobiliams taip pat pasižymi labai aukšta kokybe, kuri atlaikė daugybę testų. 2022 metais pristatytos vasarinės „Continental“ padangos „Ultra Contact“. Jų išskirtinumai:

  • ilgaamžiškumas;
  • komfortabilumas;
  • saugumas važiuojant šlapia danga;
  • geriausias sukibimas su šlapia kelio danga, žymimas A simboliu.

Aukščiausios kokybės visasezonės padangos furgonams

2021 metais „Continental“ pristatė visais metų sezonais tinkamas naudoti padangas „VanContact A/S Ultra“. Šiuo gaminiu siekta mažinti aplinkos taršą, prie kurios taip pat prisideda daugybė susidėvėjusių žieminių ir vasarinių padangų. Naujas „Contental“ gaminys nenusileidžia kokybe žieminėms ar vasarinėms padangoms, yra ilgaamžės. Jos skirtos „Mercedes Sprinter“, „Volkswagen Crafter“, „Fiat Ducato“ furgonams. Naujoms „Continental“ padangoms buvo sukurtas specialus gumos mišinys, pasižymintis mažesniu pasipriešinimu riedėjimui, atsparumu dilimui net ir dažnai stabdant. Taigi, jos puikiai pritaikytos važinėtis miestų gatvėmis tiek vasaros, tiek žiemos metu. 

Užsakykite „Continental“ padangas internetinėje parduotuvėje „Padangų gausa“. 

LEAVE A RESPONSE

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *