Straipsnis.eu

straipsniai, naujienos, nuomonės

Stilius ir mada

Vyriškos rankinės: kaip išsirinkti?

Kiekvienam stilingam vyrui reikia kokybiškos ir dailios vyriškos rankinės. Jų pasiūla yra labai plati, tad norint tinkamai pasirinkti, teks apžiūrėti daug rankinių. Šis stiliau elementas yra ne tik madingas, bet ir labai naudingas. Tinkamai parinkta rankinė leis su savimi turėti visus svarbius daiktus ir kartu pabrėš jūsų aprangos stilių.

Kokią rankinė rinktis?

Vyriškų rankinių modelių yra labai įvairių, todėl geriausiai rinktis  tą, kuris pateisins Jūsų lūkesčius. Be to, skirtingoms progoms ir verta turėti kelias rankines, nes visos jos atlieka vis kitokias funkcijas.

    • Rankinės per petį. Tai nedidelės vyriškos rankinės, kurios yra su ilgu dirželiu. Įprastai tokios rankinės nešiojamos permestos per petį, todėl yra labai patogios. Jas lengva derinti tiek prie laisvalaikio, tiek prie smart casual stiliaus drabužių. Tokioje rankinėje tilps visi svarbiausi daiktai: raktai, telefonas, piniginė.

    • Nedidelės rankinės. Nedidelės rankinės, kurios nešiojamos rankoje primena mažus lagaminėlius. Tokio tipo rankinės šiuo metu yra pačios populiariausios ir šiemet, beje, yra labai madingos. Todėl jeigu ieškote patikimos vyriškos rankinės, kuris bus stilinga ir funkcionali, tai puikus pasirinkimas.

    • Dokumentų krepšiai. Panašios, bet kiek kitokio tipo rankinės yra priskiriamos prie dokumentų krepšių. Šios rankinės jau yra didesnės, nes jos pasiūtos taip, kad jose tilptų papkės, dokumentai, knygos. Tokio tipo rankinės dažniausiai yra užsegamos metaliniais užsegimais, todėl tai ne tik stilingos, bet ir labai kokybiškos rankinės.

    • Vyriškos kuprinės. Labai patikimas ir populiarus pasirinkimas įvairiems atvejams. Vyriškos kuprinės yra populiarus pasirinkimas laisvalaikiui ar keliaujant. Kuprinė yra patogesnė už rankinę, nes jos nereikia nešioti rankoje, o kartu joje telpa pakankamai daug daiktų. Be to, vis daugiau vyrų rankines keičia į kuprines ir ieškodami su kuo eiti į darbą. Pavyzdžiui, odinės vyriškos kuprinės yra patikimas pasirinkimas. Jos yra ne tik kokybiškos, bet ir labai stilingos.

    • Rankinės-piniginės. Tokio tipo vyriškos rankinės tinka oficialių progų metu. Labai dažnai mažos rankinės, kurios telpa į delną, pasirenkamos kaip dailus aksesuaras prie kostiumo. Jeigu ruošiatės į oficialų priėmimą arba kitą renginį, kuriame nurodytas aprangos kodas, tokia rankinė bus puikus pasirinkimas.

LEAVE A RESPONSE

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *