Straipsnis.eu

straipsniai, naujienos, nuomonės

Namai

Kaip išsirinkti tinkamą pirtį savo gimtadieniui?

Jeigu sau uždavėte tokį klausimą, vadinasi jau nuspręsta, jog pirtis bus ta vieta, kurioje norėsite paminėti savo šventę. Šiandien visos pramogos turi ne vieną pasirinkimo kelią. Ne išimtis ir pirtis. Jau seniai praėjo tie laikai, kai pirtys visur buvo vienodos ir tereiškė vainojimąsi vantomis. Taigi, kokie yra pagrindiniai žingsniai norint tinkamai išsirinkti pirtį, kad gimtadienio šventę atsimintumėte dar daug metų į priekį?

Pirmas žingsnis

Pirmiausia turite nuspręsti, kokia pirtis jums priimtiniausia. O jų tikrai yra visokių. Paminėsime pagrindines, kurias galite rasti mūsų šalyje: sauna, garinė pirtis, infraraudonųjų spindulių pirtis ir turkiška pirtis. Ilgą laiką mūsuose labai buvo populiari sauna. Tačiau šiandien pastebima, jog vis dažniau grįžtama prie tradicinės garinės pirties. Taigi, išstudijuokite, kokiais privalumais pasižymi kiekviena šių paminėtų pirčių ir išsirinkite sau tinkamiausią.

Antras žingsnis

Svarbų vaidmenį atlieka poilsio vietos vieta. Gamtos apsuptyje visuomet jausitės jaukiau ir šventiškiau. Ypač jeigu gyvenate didmiestyje, tuomet radikalus aplinkos pakeitimas bus jau didelis žingsnis smagios pramogos link. Užsukite https://www.google.com/maps/place/Perk%C5%ABnijos+erdv%C4%97+pirtis/@54.75589,23.902176,14z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0xfa4e63ab4278f8c!8m2!3d54.7559404!4d23.9023296?hl=lt ir įsitikinsite patys.

Trečias žingsnis

Apgalvokite savo šventės programą. Nustebote, jog pirtyje gali būti kažkokia programa? Visai be reikalo. Šiandien pirtininkai gali pasiūlyti tikrai įspūdingą savo teikiamų paslaugų spektrą. Jeigu jums neužtenka vien tik garinimosi pirtyje, turite žinoti, ko dar galima tikėtis. Be to, kad galite sudalyvauti pirtininkų mokymuose, dar galite ir suorganizuoti teminius vakarėlius. Tai įvairūs pirties ritualai, nelygu kokia tema jums įdomi, įvairios sveikatinimo pirties programos, pirties nuoma su pirtininku arba be jo, netgi pirties programos su dainomis. Viskas priklauso nuo jūsų norų ir galimybių, o organizavimo smulkmenomis lai pasirūpina pirties šeimininkai.

LEAVE A RESPONSE

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *